EVA Speelt: Leven2

Wanneer:
1 november 2019 @ 20:00 – 21:00
2019-11-01T20:00:00+01:00
2019-11-01T21:00:00+01:00
EVA Speelt: Leven2

Met haar eerste voorstelling ‘Wat als we doorgaan’ won EVA in 2016 de eerste prijs van het Amsterdams Studenten Festival. Leven2 is haar tweede voorstelling en gaat over zoveel mogelijk willen leven, ondanks dat je weet dat je feestje onder gescheten kan worden. Door het leven zelf. Een avond waarin je geraakt zult worden, dit nieuwe talent wil je niet missen!

Trailer / Website

Noot: EVA zal op deze avond in BIND de voorstelling try-outen. U zult dus getuige zijn van de eerste voorstelling in deze vorm!

Entree = Gratis, met de mogelijkheid iets in de hoed te stoppen na afloop.

Regie: Hanneke Braam
Toetsen: Sander Bos
Contrabas: Jory de Kort
Viool: Jet Verkade
Tekst, spel, zang, gitaar & ukelele: Eva Bos

Quotes:

“Bizar mooie liedjes”

“In een dik uur tijd laat EVA je het gehele emotionele spectrum ervaren, van het ene uiterste naar het andere uiterste, én laat je met ongekende frisse moed en inspiratie weer de zaal verlaten”

“EVA heeft met haar voorstelling en muziek dé balans gevonden tussen grappig en gevoelig, luid en stil, intiem en analytisch. Ze kiest voor thema’s waar tot op heden weinig ruimte voor is binnen het sociaal geaccepteerde gedragsrepertoire van deze tijd/plaats. Ik zou wensen dat nog veel meer mensen van haar zang en verhalen kunnen genieten en geïnspireerd kunnen raken”

 

Comments are closed