Bram van Langen

Wanneer:
16 juni 2023 @ 07:30 – 08:30
2023-06-16T07:30:00+02:00
2023-06-16T08:30:00+02:00
Kosten:
7,50
Bram van Langen

Bram van Langen is een Nederlandse singer-songwriter en multi-instrumentalist. Hij studeerde gitaar en basgitaar aan het Conservatorium van Alkmaar en is al meer dan tien jaar een gepassioneerd artiest die jaarlijks minimaal 130 shows speelt. Het podium is zijn gelukkige plek, of hij nu zijn eigen liedjes uitvoert of als sideman speelt in andere acts, zoals recentelijk met de indie-songwriters The Coo, Lewin en Annabel Laura. Door heel Europa heeft hij op lange tournees gereisd en nieuwe vrienden en verhalen ontdekt in verschillende landen.

Wanneer Bram niet op het podium staat, zoekt hij rust en stilte om zijn gedachten te verzamelen en te ontsnappen aan de drukte en hectiek van onze luidruchtige moderne wereld. Hij ontdekte tijdens een rondreis de lange, rustige stranden en de overweldigend mooie natuur van Zweden. Dit land inspireerde hem en hij reist er regelmatig door om de cultuur en taal op te snuiven die daar organischer, kalmer en introverter aanvoelt.

Bram is een denker die gevoelig is voor de kleinste gebaren en momenten. In zijn muziek vertaalt dit zich in zorgvuldig afgewogen noten en woorden, gekozen vanwege hun klank en cadans, evenals hun betekenis. Deze worden verwerkt tot een fijn afgestemde poëtische structuur die de luisteraar uitnodigt om nog beter te luisteren. Hij laat zich inspireren door artiesten als Nick Drake, Jan Johansson, Paul Simon en Paul McCartney. Bram heeft een vergelijkbare affiniteit voor aangename melodieën en warme, betoverende harmonieën waarin de luisteraar een rustige plek kan vinden om in te verdwalen.

Instagram:
https://www.instagram.com/bramvanlangen/

Spotify:
https://open.spotify.com/

YouTube:
https://www.youtube.com/

Comments are closed