Barvrijwilliger in de huiskamer van het Hembrugterrein

Verblijf jij graag in een creatieve, inspirerende en hartelijke omgeving? Vind je het leuk om met mensen te praten en ondertussen de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de perfecte vrijwilliger voor Bind. We zijn op zoek naar enthousiaste barmedewerkers op een of meer doordeweekse dagen van 9.30 – 15.30 uur.

Als barmedewerker bij Bind werk je in een getransformeerd transformatorhuisje op het sfeervolle Hembrugterrein in Zaandam. Bind wordt ook wel de ‘huiskamer’ van dit terrein genoemd. Hier komt iedereen graag even binnenvallen, om koffie te drinken of om inspiratie op te doen. Samen met de beste bezoekers van Zaanstad draag jij bij aan die prettige sfeer.

In de barbediening maak je slow-koffie, thee, tosti’s, soep en meer. Daarnaast zorg je dat de ruimte schoon en netjes blijft. Maar Bind-barmedewerkers zijn er niet alleen voor de lopende taken. Iedereen kan ideeën aandragen om Bind nog leuker te maken; jij bouwt samen met de rest van het team mee aan deze mooie plek.

Dus ben je sociaal betrokken, heb je affiniteit met horeca en voel je je prettig in een creatieve omgeving? Mail dan snel naar judith@bijbind.nl om een afspraak te maken. Meer info: www.bijbind.nl

Comments are closed