Adventivent

ADVENTIVENT

Het Adventivent viert de warmte van de op handen zijnde kerstdagen. Met bijpassende klanken en dranken. Met Verhalen van Jacob en Petra. Liedjes van Joost. Met Chaerin Im op piano en meer. En met erwtensoep en wijn op het vuur. Dit alles in BIND, in de KoffiePod, bij het vuur, in de Tubalow en in Bakkerij de Eenvoud waar je je eigen broodjes bakt. We starten om 13 uur.

Op deze pagina vind je meer informatie over wat er allemaal te beleven is op het Adventivent.

LOCATIE

Huiskamer BIND

Naast een knapperend vuurtje, een drankje en iets te eten zal ook het podium van BIND voldoening geven tijdens deze Adventivent.

TE DRINKEN

Chai latte

Probeer naast warme choco, thee, koffie en gluwein ook eens verwarmende huisgemaakte chai latte.

LOCATIE

Galactic Computer

In de Galactic Computer, Portal Machine komen we in aanraking met kosmische trillingen. De compositie van 15 minuten wordt gevormd door stemvorken van de Solfeggio Reeks, zoals de 528 Hz (DNA) frequentie.
In dit akoestische kunstwerk van Nathalie Bruys & Willum Geerts waan je je even in een andere dimensie.

ARTIEST

Joost van Kersbergen

Joost van Kersbergen is een veelzijdig woordkunstenaar.
Hij maakt voorstellingen, liedjes, installaties, schrijft columns en poëzie en geeft gepassioneerd les aan zowel beginnende als gevorderde schrijvers en performers.
Joost speelde onder andere op Oerol, de Parade, Lowlands en was columnist bij FunX en gastdichter bij Radio1.

LOCATIE

KoffiePod

Waar voorheen twee kalfjes sliepen kun je nu genieten van verhalen. De KoffiePod werd ontworpen als Sleeping Pod voor de urban campsite door Studio Made By.

ARTIEST

Petra van Dam

Ja ze kunnen weer kerstverhalen!

Luister naar het verhaal over een nukkige keizer en het kerstfeest van Yet.
Maar ook kleine verhalen in de de intieme sfeer van De KoffiePod.
Rasverteller Petra heeft er zin in.
TE ETEN

Iets snertigs

Boven het vuur pruttelt een simpel doch voedzame vegetarische maaltijd. Laat wel even weten of je mee eet zodat we voldoende maken. Kosten: €5,-

ARTIEST

Bas Marée

Bas Marée komt als vertegenwoordiger van De heren rond Rawie. De theatrale liedjes zanger verwent onder andere met de gedichten van Rawie in blues vorm. Dit project kun je ook steunen via Voor de Kunst.

LOCATIE

Tubalow

Ontworpen als luxe bungalow, gemaakt van een rioolbuis (tube) met pantry en slaapgedeelte voor de Urban campsite Amsterdam. Ontworpen door Sander Borsje in samenwerking met van Kaam. Tijdens het Adventivent beleef je in de Tubalow intieme voorstellingen. 

ARTIEST

Jacob Passander

Koffie, vuur, verhalen, Smid en Zo.
Jacob Passander als verhalenverteller in zijn element.
Neemt met advent alvast een voorschot op midwinter met een verhaal over een heetgebakerde Thor. In de koffiepod schotelt hij een keuzemenu voor met een aantal van zijn ‘succesverhalen’..

LOCATIE

Bakkerij de Eenvoud

Bakkerij de Eenvoud is een mobiele brood bakkerij waar warme broodjes en het gesprek over eenvoud centraal staan. Bakkerij de Eenvoud is een project van social designer Peik Suyling.

RESERVEER

Reserveren voor de optredens in de Tubalow en KoffiePod kan bij aankomst bij BIND. Op het raam hangt een intekenlijst. Tot straks bij BIND.

 

ARTIEST

Chaerin Im

Chaerin is een getalenteerde pianiste uit Zuid-Korea. Momenteel studeert zij jazz aan het  Conservatorium van Amsterdam. Bij BIND zal ze je meenemen in verschillende jazz stijlen en wellicht ook een stukje klassiek.

LOCATIE

Om het vuur

Met een vuurtje buiten genieten van de warmte in de kou. Helemaal als een verhalenverteller je meeneemt op reis.

Comments are closed